Azazel

Des del web de Petzl enllaço amb un video que han patrocinat. Es diu Azazel i relata la història de 4 amics que van al Pakistan, on obren una nova via al Trango. Són 20 dies de paret i al final un espectacular salt en jump base.

Sense tenir res d'especial és entretingut i ràpid (20 minuts) de veure ( pel google o be baixant-se'l directament del web de Petzl).

Mentre el miro penso com fins no fa gaire l'objectiu de qualsevol expedició, a banda de fer cim, era poder publicar un llibre al seu retorn, per deixar un testimoni de la gesta. Ara no cal. Es fa un video digital, es munta amb més o menys ambició, i es penja a la xarxa. Tot molt més ràpid, econòmic i immediat. Signe dels temps. El màrqueting dels alpinistes s'adapten a les possibilitats que donen les noves tecnologies.

 

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.