Canvi d’aixopluc

Aprofitant aquests dies de vacances enllesteixo el canvi d’aixopluc d’aquest blog. Me’n torno a Blogger. Durant dos anys he estat a Blocat molt a gust i li estic molt agraït perquè en aquest temps m’ha hostatjat de franc, però des de l’estiu no funciona gaire fi i per començar el nou any amb forces renovades em sembla que he de buscar nous aires.

 

A partir d’avui trobareu el bloc Muntanyanet aquí:


http://muntanyanet.blogspot.com

 
Allí us espero. Gràcies i adéu!

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Canvi d’aixopluc

  1. joan diu:

    Benvingut a blogger, o ben retornat, no sé quina expressió és més correcte. Ja modificarem l’adreça. I bones festes !

  2. joan diu:

    Benvingut a blogger, o ben retornat, no sé quina expressió és més correcte. Ja modificarem l’adreça. I bones festes !

  3. Xiruquero diu:

    Jo també he “emigrat” a Blogger. Allí doncs, ens llegirem.

Els comentaris estan tancats.