Meteoclub

Apunt ràpid per esmentar el llançament d’un nou portal en català dedicat integrament a la meteorologia. Dins el grup d’edició digital Nació Catalana (un altre dia en parlarem) s’ha inaugurat Meteoclub. A més a més sembla que la sort l’acompanya i ho fa la vigilia d’una important llevantada i de neu a cota baixa.

Aquest portal s’afegeix a d’altres també centrats en el món de la meteorologia. Fa temps que m’intriga i em diverteix la notable importància que donem i la creixent afició que hi ha a casa nostra sobre el temps. En una societat majoritàriament urbana i que viu d’esquena a la natura em sorprèn l’afició de tanta gent a seguir sistemàticament el Meteosat (conec alguns que ho tenen com a fons de pantalla), l’evolució de les borrasques i les temperatures. Programes específics del temps força extensos a les televisions, webs, publicacions, espais a les radios, etc, sembla que els meteoròlegs siguin els nous oracles moderns. Jo, potser sense tanta passió, m’haig d’incloure entre aquesta colla d’aficionats al temps. Desitgem sort a aquest nou mitjà i l’anirem seguint.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Meteoclub

  1. meteo diu:

    Molt bona iniciativa. Felicitats i endavant amb Meteoclub. Salut companys.

Els comentaris estan tancats.