Il Giornale

Llegeixo a una revista italiana que el diari Il Giornale (http://www.ilgiornale.it) dedica una plana quinzenal al món de la muntanya i l’alpinisme. És un diari milanes de gran tirada, que arran del notable ressó que la celebració dels 50 anys de la primera ascensió al K2 va produir-se en la societat italiana, va detectar un interès creixent del seus lectors pel món de la muntanya i l’alpinisme i va prendre aquesta iniciativa. La plana ha tingut bona acollida pels lectors i la direcció n’està contenta, encara que reconeix el problema d’equilibrar rigor i divulgació. Un cop més, quan veurem una iniciativa així a casa nostra. Per què l’Avui, el Punt, el Periòdico o La Vanguardia no s’atreveixen?


[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.