SGIM i Hindu Kush

El Servei General d’Informació de Muntanya, amb seu a una petita ermita de Sabadell, sembla que es va contagiant de les pedres que l’hostatgen i cada cop treballa més amb constància benedictina: lents però incansables.

Un altra dia parlarem de la tasca del SGIM, que amb molta discreció ha esdevingut un centre de documentació alpina de primer nivell mundial.

Avui vull parlar del darrer treball que ha publicat. És un CD amb l’índex gràfic dels mapes de l’Hindu Kush. És un treball impressionant, que recull tots els mapes publicats sobre aquesta serralada himalaienca. Un joc de fotografies del Xavi Llongueres, superbes, acompanya aquest treball que sense dubte esdevindrà una fita mundial pels especialistes. I això es fa a casa nostre, en silenci i sense cridòria.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.