Camins Vius

M’assabento d’un nou projecte de recuperació de camins i del patrimonia tradicional anomenat Camins Vius. Aquesta iniciativa pretén recuperar camins amb una especial significació històrica dins del PN d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. El propòsit és arribar un sender de circumval·lació del PN que comuniqui els poblets i valls de la seva perifèria recuperant els vells camins que històricament els havia unit. La volta vol passar per 6 valls (Àneu, Assua, Fosca, Boí, Barravès i Aran) en unes 6-7 jornades, amb un recorregut d’uns 125 km. Encara és un projecte que s’ha de dur a terme, però em sembla una bona iniciativa per recuperar camins i crear un nou recurs turístic no agressiu que pot donar vida a molts poblets. Anims i endavant.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.