Encara novament sobre camins

Llegeixo un breu al Diari de l'Empordà segons la qual el consorci Ripollès Desenvolupament ha presentat el projecte Itinerària. Aquest projecte vol l'arranjament i senyalització de fins a 2.500 quilòmetres de camins rurals de les comarques del Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà.

Sembla quelcom molt ambiciós i plantejat com a un nou recurs de dinmaització turística i econòmica comarcal. M'alegra que es plantegin objectius com aquest, integrats en el medi, sense apenes impacte ambiental i que promouen l'acostament a la natura.

Faig una recerca per internet però no aconsegueixo trobar gaire informació. Desconec el finançament, la senyalització prevista, la coordinació amb la xarxa de GR i PR, etc, etc. Continuaré investigant per informar.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Encara novament sobre camins

  1. Ramon diu:

    Hi havia la idea de complementar les senyalitzacions amb informacions de tipus històric (bandolers, rutes militars, batalles…) saps si s’ha fet o es farà?

  2. Pedro diu:

    felicidades x el blog

Els comentaris estan tancats.