Projecte Medacorba

 

 

 

 

 

Potser pot semblar que a aquestes alçades de la fotografia poques novetats ens poden sorprendre. Ja està tot inventat, retratat i exposat. Malgrat això hi ha persones inquietes, creatives i agosarades que pensen que encara hi ha un espai per l'experimentació i la recerca de nous espais.

Avui vull parlar del darrer projecte de l'Albert Gusi, muntanyenc i fotògraf. El passat 23 de juliol va dur a terme el projecte Medacorba, una performance que va consistir en bastir dalt del cim del Medacorba, muntanya que fa frontera d'Andorra, França i Catalunya, un trípode enorme per fer la primera fotografia suportada damunt de tres països. Fou una acció fotogràfica que va exigir la construcció d'un trípode especial de 7,5 metres, amb una pota a cada país i la càmera enfocada cap al terra.

 

[@more@]

Potser pot semblar que a aquestes alçades de la fotografia poques novetats ens poden sorprendre. Ja està tot inventat, retratat i exposat. Malgrat això hi ha persones inquietes, creatives i agosarades que pensen que encara hi ha un espai per l'experimentació i la recerca de nous espais.

Avui vull parlar del darrer projecte de l'Albert Gusi, muntanyenc i fotògraf. El passat 23 de juliol va dur a terme el projecte Medacorba, una performance que va consistir en bastir dalt del cim del Medacorba, muntanya que fa frontera d'Andorra, França i Catalunya, un trípode enorme per fer la primera fotografia suportada damunt de tres països. Fou una acció fotogràfica que va exigir la construcció d'un trípode especial de 7,5 metres, amb una pota a cada país i la càmera enfocada cap al terra.

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.