Somnis

 

 

 


Continua la dolça tardor d'enguany, de temperatures suaus, dies lluninosos i sol que escalfa. L'hivern s'apropa, però la neu sembla llunyana encara. Mentre preparo els esquis m'entretinc amb fotos com aquesta, que ens recorden hiverns severs i precipitacions generoses. Somnis.

I com sempre, la senzilla saviesa del poeta de Roda de Ter,

I també passaran els dies clars
i tornarà la neu, tancant un cicle,
o obrint-lo, tant se val.
Només nosaltres
Desapareixerem, i potser tot
Per uns instants serà quasi perfecte.

 

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.