Retorn

Aquesta setmana ha suposat la fi de les vacances i el retorn a la vida laboral i per tant a l’aparent normalitat i la rutina. He estat majoritàriament a la muntanya, però a penes he pogut fer muntanya. La malaltia que arrossego m’ha impedit fer activitat. Ha estat i és dur. Tanmateix he pogut conèixer llocs nous, llegir bons llibres, xerrar amb muntanyencs. Potser com va dir el poeta “no és que es tanqui una porta, sinó que se n’obre una altra”. Amb aquest apunt reprenc amb il·lusió el bloc i poc a poc potser tot anirà sortint.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.