Fer electricitat caminant?

Llegeixo una nota d’un estudi de recerca fet per investigadors de la Universitat de Pennsylvanie, als Estats Units. Sembla que aquests científics han construït una motxilla amb un dispositiu que aprofita el petit moviment vertical que es fa a cada passa per produir electricitat. El dispositiu ha estat presentat per la revista Science, i sembla que la seva invenció té clares intencions militars, per substituir les bateries de 10 kg que porten els soldats americans. Però, no tindria utilitat també pels excursionistes. Poder recarregar el Gps, el telèfon mòbil, el frontal?

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.