Mentet

Des
de que ho vaig conèixer, m’he sentit atret pel poble i la
vall de Mentet. La recuperació de la contrada, el magnífic
estat dels seus boscos, la sensació de solitud, especialment a
l’hivern, l’aparent llunyania del món urbà quan
està ben proper, són alguns dels motius que m’hi fan
retornar periòdicament. Acabo de trobar aquest interessant
post
que val la pena llegir per saber-ne alguna cosa nova.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.