Records


Ascens i descens del Cerví en 3 h14 min.
Ascens i descens de l’Aconcagua en 4 h 25 min.
Ascens i descens del Kilimanjaro (80 km i 4.000 m) en 8 h 34 min.

És possible? És humà? Sembla que si. Els ha fet
Bruno Brunod, i són només tres records espigolats entre un palmarès
brillantíssim. Ara marxa cap a l’Everest on intentarà establir un nou record. No
tinc paraules. Amen.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Records

  1. ronals diu:

    He admirat la foto primaveral de l’altre post. He llegit això dels rècords, amb les preguntes i respostes. I he recordat que, quan érem joves, jugàvem a pujar muntanyes (d’estar per casa, no et pensis) mirant si podíem rebaixar el temps que indicaven els mapes Alpina. Sense córrer, però a tota màquina. I si després ens demanaven alguna cosa de la muntanya o del paisatge o de la panoràmica o de la vegetació…, no sabíem dir res, només que hi havíem estat tanta estona.

  2. pgb diu:

    Jo di dedicaria dues paraules (un xic barroeres): PUTU AMO!

    Bonissima la foto primaveral, a tots ens deixa encisats la primavera 🙂 i també molt bo l’escrit sobre el cobrament dels rescats, un aplaudiment per els que van fer possible aquesta modificació a l’articulat 🙂

Els comentaris estan tancats.