Blocs de muntanya

Són
pocs els blocs de muntanya que he pogut localitzar. Després d’unes quantes
hores de recerca n’he trobat ben pocs. En l’apartat de la dreta dins de la
secció d’enllaços els he anat recollint. Us convido a que els doneu un cop
d’ull. Si en coneixeu cap d’altre us estaré molt agraït si m’ho comuniqueu.

M’intriga
una mica que els blocs de muntanya estiguin tan apagats. S’escriu poc, i sovint
no massa bé. Tanmateix a muntanya sempre s’ha piat molt i hi ha uns quants webs de piades que tenen moltíssima activitat i una gran participació.
Suposo que el fet de mantenir un bloc exigeix més esforç que una piada ràpida. Un bloc és un mitjà
d’expressió, de comunicació i de lectura. Els excursionistes i muntanyencs ens
agrada parlar. Ànims, a veure qui s’anima a obrir un nou bloc.

[@more@]

Quant a muntanya

El meu nom és Enric Faura i sóc un excursionista dels molts que hi ha a Catalunya. M\'agrada la muntanya per sobre de tot, especialment la neu, però també els llibres de muntanya i intentar reflexionar sobre les coses que passen i el seu perquè. Des d\'aquesta bitàcola m\'obligaré a escriure periodicament unes ratlles per procurar pensar sobre tot allò que tingui relació amb el món de la muntanya des de la meva perspectiva personal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Blocs de muntanya

 1. Fent camí diu:

  bones,
  nosaltres en tenim un de l’equip de caminades de resistència (s’accepta com a “muntanya”?).
  tot just l’acabem de començar, perquè el campionat comença d’aquí 15 dies, però la intenció és fer cròniques (personals, això sí) de totes les proves. I parlar d’altres coses relacionades amb les caminades.
  A reveure

 2. Joan diu:

  Veig que has afegit el meu blog a la teva llista, però espero que això de que no s’hi escriu massa bé no vagi per mi…. Intento tenir la màxima cura en aquest aspecte del blog, tot i que tots tenim les nostres limitacions.

  Salut !

 3. Joan diu:

  Molt bé, veig que tens paciència !! Si, intentaré de mantenir-lo amb els alts i baixos habituals. Surto força a muntanya i faig una mica de tot. combinant la història amb la ressenya espero que pugui interessar a algú. I també distreu moltíssim.

 4. Hola, nois! Aprofito l´avinentesa per deixar-vos l´adreça d´un bloc poc convencional, però que si sou usuaris del Montseny us pot ser útil. Cada divendres hi ha una previsió meteo pel cap de setmana, i una bona amanida de fotos, poesies, …i d´altres herbes. Un bloc que demana a crits que hi dieu la vostra. I que edita fotos rebudes per e.
  Esteu convidats; com si fossiu a casa vostra.
  Miquel.

Els comentaris estan tancats.